TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH BANGLO MEWAH!! Klik sini!

Sunday, 11 October 2009

domain

Baeklah. Akhirnye aku akan update blog ni jugak atas permintaan ramai. DUSH!(kena baling durian kat dahi) OK. Aku nak update blog sebab mood aku tengah baek skrg ni. Baru siapkan 2 projek. Walaupun ade lagi 2 projek belum siap, mood aku tetap jugak baek.(ayat org yg slalu malas buat kerja)

Oleh sebab ni adelah update yg secara tibe2(aku bukan la baru bangun tidor), aku tetap nak update jugak walau takde ape bende best nak bagi tau. Lantak la korang nak carut ape pun.

Aku cume nk bagi tau akan perubahan kat blog aku ni. Oh? Die boleh brubah mnjadi robot seperti Bumblebee. Haram la korang kalau tak prasan aku ubah name domain blog aku ni. Kagum tak? Sila jangan tanye macam mane boleh jadi macam tu. Aku hembus situ sambil bace ayat kursi 7 kali je, tak susah pun.

Aku saje nak cube try test rase pakai domain brbayar je. Tak mahal pun. Adek aku pun boleh beli. Sebab ternampak GoDaddy.Com tgh buat promosi murah sikit je. Ape nenek korang nak tunggu lagi? Jom la try pakai domain brbayar ni. Aku pun boleh tolong setup kan kalau korang nak.

Last but not least, aku nak tidor kjap lagi. Maaf la sape yg trkena pasal blog aku yg dah brhantu ni. Esok nk sambung buat 2 projek lagi yg kena hantar minggu ni pulak. Rase macam kontraktor kejadah je ade menatang projek ni. Hampeh betol.(sambil hantuk kn kepala orang ke dinding)

24 cacian hamun:

ayinn said...

eleh,..(ayat cr pasal,..lalala)
lame dah perasan,...
ko beli baper hengget domain tu????
rase2 mcm nk 'terai' jugak,..
uhuk3!!!

p/s: hidup student mmg gtu, smpai kekadang rs nyampah ngn lecturer sbb kasik asgmnt,.. huhukkk,.. maap lecturer ku sbb trmenyampah,...

oRkId eDyLiYnE said...

perasan bgambar abang macho dekat belakang tu je yang berubah...
[puji lebih2...]

kita student juga tapi tak ada assigment pun???
[kau student apa??? banyak songeh... kena bagi asigment sekali baru guling2 tak nak buat]
=)

aiynn... janganlah menyampah dengan lacturer..
membahan buangan je...

selamat menjalankan projek anda...
=)

oRkId eDyLiYnE said...

hampir menangis aku kau kerjakan...
[habis kurang persen macho aku hari ni...]

kau tulis...
'blog dah berhantu, kalau dah semayang boleh tekan ok.'
[lebih kurang kot ayat dia macam tu]

aku dah sembayang...
aku tekan keluar benda alah tu...
macam nak pecah jantung aku...
nasib baik tak pakai headphone...
kalau tak terkujat aku dengar dia menjerit...
tak pasal2 je...
tu pun tadi dengar sipi2 je...

Uruchimaru @ kf said...

emm bgus2 tunggu aku ouyer turn pulak guna dot.com

abang besi said...

alamak ..hantu...wuargh!!!!!tkde duit ah nk domain2...n tk reti..hehehe...

zetty said...

wat projek tue elok2...
biar gempak tau...

Natsu said...

@ayinn
rm28 je.

p/s: aku stuju dgn ko. harap2 lecturer aku pun x bace blog ni.

@orkid
kalo yg tu aku xpyh tnye ko prasan ke x, msti la prasan jugak.

aku pun nk tanye jugak, ko studnt ape? nnt aku nk apply kt tmpt ko la.

@orkid lagi sekali
haha. kalo aku suruh org yg dh pegi haji je blh klik nnt xde org nk klik pulak.

@uruchimaru
bagus2. baek, aku tggu ko.

@abang besi
haha. jgn takut, hantu tu mkn bdak hensem je. haha. ko pau je dwit adek ko, aku blh tlg setup.

@zetty
trima kaseh sis. ni yg rase makin smngat ni. ecece. DUSH!(tumbuk muke sndiri)

abang besi said...

hehehe..bgs jugak idea ngko tu...hahahah...ok..jap g gua seluk tabung adik gua tuh!!!yiiha!!

oRkId eDyLiYnE said...

student usm kelantan...
dental...
jom lah ramaikan budak2 dental dekat usm ni...
=)

Natsu said...

@abang besi
haha. cover line dulu sblm pecah kn tabung ayam adek ko tu. ni pesanan khidmat msyrkt.(dh biase praktik)

@orkid
adeh. bio spm aku x lps nk apply kot. apply gune subjk sains pmr blh x?

# nAz=Fa # said...

weyyy
ko mmg pnipu alam maya trhebat dow
dan2 de tpu ak
msuk api neraka nenek atuk ak kate
ishhh2~
konon bran2...
huhhhh~
sekor pn tarak..

tp mmg blog ko (bkn ko!!) makin ensem
pehhhh
jiwa x tahan dow tgk
ngehh2~

TQ

Natsu said...

haha. opah aku pun pnah kate mnipu tu msuk sunway pyramid, eh silap, msuk neraka. aku x tipu la. kalo xde kluar ape2 tu brmakne intrnt ko kurg laju. ko memg brnasib baek. haha.

Jard The Great said...

uish.. sungguh berhantu... ahahaha

Natsu said...

cis. jumpe hantu pun blh gelak2?

EIPUL said...

weyh, ko jahat gila dol!!!


tekejut kot aku tgk hantu tu pop up macam tu! bangang gila lah haha.


camne ko buat? Kahkah

oRkId eDyLiYnE said...

oh kalau internet laju dia terus keluar eh???
maknanya hari tu internet aku slow2 kambing gitulah sebab aku dah lama buka blog kau baru keluar benda alah tu...

weh aku rasa macam boleh je...
[tapi kalau USM ni bapak aku punyalah...]
=)
sorry bro aku tak boleh tolong kau...
kau teruskan jelah hidup penuh assigment dan projek tu...
aku doakan kau selamat dunia akhirat...
[aminkan weh]

Natsu said...

@eipul
haha. takot x? aku bela die ni dr lahir. mane maen hantu macam ceplos tu. haha.

@orkid
ntah. aku rase la intrnt aku plg laju kt mysia ni. kjap je dh kluar. aku dh fix bg laju sket kluar. haha.

ala, suruh la bapak ko bukak usm baru. haha. mati la aku assgmnt n projek byk macam ni stiap sem. cari mayat aku esk kt dlm prigi ye. haha.

oRkId eDyLiYnE said...

ok bro beres punya...
tapi perigi mana???
nanti aku minta tolong bro yang aku kenal yang forensik tu untuk cari kau...
kau jangan risau punya...
kau pasti akan terbela...
[skema ayat aku ni]

bro...
tajuk kau punya lagu dalam blog ni tajuk apa???
best lah...
kat mana aku boleh download lagu ni???
[banyak bual pulakkan...]
=)

Natsu said...

oh? aku blum pilih prigi mane lg. kalo blh nk tmpt komersial la. senang sikit jumpe.

Tajuk KHAYAL pnyanyi MALIQUE. Kalo nk donlod pegi tanye lebai Google.

oRkId eDyLiYnE said...

ok kalau kau dah jumpa perigi tu, kau nak teruskan niat kau tu jugak...
aku tak dapat nak tahanlah bro...
sebelum tu kau jangan lupa bagi tau aku...

oklah...
tak payah tanya lebai tulah...
aku tanya nyoyang 4 shared aku je...
aku jumpa bro...
ok thanks...
=)

Natsu said...

ok, decided. sunway lagoon water theme park. hbis komersial la tmpt tu. haha.

ko tanye lebai google pun die suruh jumpe nyonya 4shared ko jugak.

miera said...

hampeh

Natsu said...

hampa?

green said...

ak ade gak g tgok godaddy tu..
x terbukak lg hati..