TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH BANGLO MEWAH!! Klik sini!

Thursday, 17 September 2009

raya

Ni adalah entry khas raya. Aku malas nak tulis panjang2 la kali ni. Tengah hari ni aku nak balek dah. Tiket aku pukul4 dari pudu. Orang bujang naek bas je.

Bile aku balek ni, haram la aku nak siapkan kerja projek2 aku ni nanti. Cuti seminggu ni aku nak enjoy(tak cuti pun enjoy jugak). Petang tadi aku temankan kawan aku pegi Mid atas ugutan die supaya tak nak bayar hutang aku bile aku tak ikut. Hampagas betol. Aku memang malas nak keluar mane2 bile bulan puase ni. Tak ape, die nak belanje aku berbuka nanti. Ikut die shopping baju tu, tanpe sedar aku pun terjebak sekali. Hampagas lagi sekali untuk die(padahal salah sendiri).

Minal aidil wal faizin, Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin kepada rakan2 yang mengenali saya, keluarga yang berada di kampung serta saudara mara dan sahabat handai. Dari Natsu serta isteri dan anak2, Manchester, United Kingdom.

Ape2 hal salah aku termencarut ke ape, korang maafkan je la. Kire seri je la. Sori la, aku tak ade kad raye untuk korang, dwit raye jauh la sekali.

Korang mesti menyampah bace entry ni. Aku pun tak tau nak tulis ape entah lagi. Nak ucap selamat hari raye je. Layan je. Oho~ Balek kampung~(nada sudirman)

14 cacian hamun:

lizz said...

selamat hari raya aidilfitri!!!! aku pun tak mo wat keje ape2 time raye nnti.muahaha

misz benida said...

aku wak blik krtas asg 2,3 hlai..tpi rsenye asg aku brtjuk..raya weii..haha

Natsu said...

@lizz
slmt hari raye jugak. bgos. kite memg blh bwat geng.

@misz benida
haha. assgmnt ko macam assgmnt aku punye jugak la.

ULTRAMAN said...

aku dah balik swak da semalam.... lmbt tol ko blk..

serunaiklang_91 said...

yeay balik kampong!!selamat hari raya gak:DDDDD

EIPUL said...

wah dah balik umah?

haha, samat ari raya!

HonEyBuNNy said...

selamat hari raya ye....

ayinn said...

slmt hari raya,..
hohoh,..
maaf zhr batin,..

Natsu said...

@ultraman
cit. nk blagak dgn aku la tu. haha. ni pun aku skip 1 klas.

@serunaiklang
slamat hari raye.

@eipul
slamat hari raye.

@honeybunny
slamat hari raye.

@ayinn
slamat hari raye.

LoLLy~ said...

slmt ari raye...
bas kt pudu,,,ermm~

aishah_conteng_je said...

selamat raya encik!

yoro okino said...

selamat hari raya

Natsu said...

@aishah
slamat hari raye juge.

@yoro okino
slamat hari raye.

green said...

uit..raya dah habis..