TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH BANGLO MEWAH!! Klik sini!

Tuesday, 23 June 2009

e-shopping

Prtama skali aku nk mntak maaf dgn miss.s.k sbb mrh die krn ganggu aku ktika status ym aku tuls Busy. Nota kuku kakiku: Aku bkn gne kn komp aku yg power upgraded skrg ni tp lappy kakak aku yg hampeh slow walhal org nk msuk chat ym pun. Mntak maaf skali lg.

Aku bkn busy ape pun, tp aku tgh lwn bid(3 hri lps) kt Lelong.com.my. Aku tlh menang n ni hasilnye(hrge drahsiakn),

Kaki d pic bwh x trmasuk skali(bru potong kuku semlm, hrge laen2)


Kalo bkn kad debit Tunemoney aku payah nk siap dlu ptut aku dh maen bid kt EBay. Spe tau ckp cine kt cni? Aku nk mntak tlg ckp cine kt customer centre die dlm sume pilihn bhse die bg tu, trmasuk bhse mlayu n bhse inggris. Hampeh btul servis.

Aku bru trima brg tu tghari td. X smpat brgaye lg dgn bliau sbb tkut kantoi dgn mak aku plak. Jgn slh fhm. Aku bkn trmasuk dlm mne2 kumpln2 barua samseng, geng2 along(bkn la along kpd adek2 aku) atau komunis bintang tiga(cam dragon ball plak). Kelab rakan muda pun aku x msuk ape kn lg kumpln2 trsebut. Aku bkn gne utk kjahatn. Aku mgkn gne utk asah pensel 2B aku, potong kuku atau bkak plastik sbun bsuh kain je.

Cuti aku nk hbis dh. X sabar nk balek sne. Boring la kt rmh. Lg pun x bujang la kalo cuti lme2 kt rmh(ayt macho laki).

24 cacian hamun:

The Hobbit Frodo said...

kahkahkah ... x bujang????? muhahahha

intel_Inside said...

?? aku slh ckp ke? bknnye mksud x teruna la!!

emma songall said...

waaaa, cool larh.
btw, nice layout.
=P

serunaiklang_91 said...

1.mintak maaf lah terkacau plak masa tu....
2.oh ni kena tgh main bida2 ni??
ceh..siap leh mng...huhu...
tapi napa dapat barang plik??
hehe....jgn marah..
3.selamat masok ukm balik...berita hari ni..(siswi ukm mati dikejar lembaga???)

harap takde apa2=)

intel_Inside said...

@emma songall
oh? TQ2:)

@serunaiklang_91
1. xpe, dmaafkn.
2. brg pelik? brg ni mak sedunia slalu pkai bwat siang ikan, ape yg peliknye?
3. salah tjuk brita tu,

creampuff(: said...

haha maksud spamming pun tak tau bro? x pe la (:

anyway, thanks singgah blog i.

ichiban | いちばん said...

wow pedang samurai.. bestnye... cam ne nak bid2 kat lelong ni ek... x pandai la.. n what's the price???

e l d y said...

SPAMMER = BANED !!!!!!!!!!

YuLaN CoQKod0K said...

hahahah.. bantal tu pun ko bida gak ka.. heheeheh

intel_Inside said...

@creampuff
ok, bru jmpe mksud die smlm.

thnx 4 visiting back.

@ichiban
xde hal kalo nk ajr. aku pun bru brkecimpung dlm bidang ni. hrga brg ni+kos pghntrn=rm258.

@eldy
alamak aku kne baned! tobat bro. thnx 4 visiting.

@yulan
err.. bantal tu free gift die(cover2).

wani said...

nak pinjam pedang samurai tu bole?
pancung kepala org best tu..haha

Amirah Najihah said...

hai,,spamming gk r..

sHaH said...

blog ko best!!!
hahahhaha..
by the way, aku da folo ko..

intel_Inside said...

@wani
blh je.(ckp dr jauh)

@amirah
thnx 4 spamming.

@shah
aku plg ske org cam ko. ko org jujur. hehe.

eKyN said...

wah.....ni slalu ke bid bende kat alam maya ni..

congrat cz menang ye

n_n

pReciOus shaRihaNa said...

pembelian pedang itu telah membuatkn aku rasa cam nk follow blog ko.
hak.
=P

*followed* ;-)

Iqone_Dinie said...

erm..."Gua Spamming" bagus2..memang kene care ko terjah blog aku nie...hihi..pepe pon aku suke cara ko..lain dari yg lain...berani buat sesuatu yg baru...tu la semangat anak mude....syabas beta syabas...

intel_Inside said...

@ekyn
xde la slalu. hobi d mse lpg je. thnx.

@precious
dpersilakan. *followed back*

@iqone
aku pun ske ko. ko memg org jujur bab mmuji ni. tp tu pun ade org slh phm gak. thnx:)

zafa said...

xde chat box ke??
jom maen follow2.aku follow ko,ko follow aku..hehehe

BUJANG SUSAH said...

katana sword...!!!!! jual dgn gua jer la bro.. gua serius nih... nak bawak p menebas...

intel_Inside said...

@zafa
xde. orait.

@bujang susah
maaf ni bkn utk djual.

BUJANG SUSAH said...

boleh tolong gua dapatkan satu x? lama dah mengidam katana sword nih.. leh tau baper harga dia x? ni serius ni bro..

intel_Inside said...

huhu. aku ingt ko maen2 je. ko kontek gua kt ym secepat mgkn la bro. kpala itam/kuning kt tpi bwh skali ni. aku tkot dh hbis je kalo ko kontek lmbt2 ni.

Keris Gallery said...

Wah mantap tuh bro.. Pedang Katana memiliki banyak Jenis, memilik katana yang baik dengan melihat bahan pembuatannya dan nama pembuatnya. Banyak juga pedang yang palsu yang beredar di Indonesia,yang pasti Pedang ini memiliki banyak sekali keunikan dan Manfaat. Mau lihat koleksi saya yang UNIK-UNIK seperti pedang katana asli, pedang damascus, badik, keris dan barang antik lainnya silahkan mampir di web saya di www.keris.biz