TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH BANGLO MEWAH!! Klik sini!

Monday, 29 June 2009

welcome to d club

Ucapan ni dtujukan kpd spe2 yg tlh mndaftar ke uni semlm(progrm ijazah). Slmt mmulakan hdup di alam bru. Bkn la di alam ghaib ye.

Mgkn korg akn rse gabra, mggelabah serta mggelupur cacing atau org kmpug aku sebut nervous tp prcaye la xde ape korg nk rse tu ble korg msuk ni. Aku andaikn khdupan di uni adlh khdupan korg utk brdikari sepenuh ati, survive ala2 MacGyver kot.

Khdupan uni adlh sgt brlainan dgn khdupan asrama skolah korg dlu. Di skolah dlu senior srh bsuh bju tp senior kt cni srh bsuh moto. Senior skolah dlu mgkn srh korg amik kn mknn kt dwan mkn tp kt cni senior srh blanje mkn kt kdai mamak. Atau senior dlu srh urut n picit2 bdn diorg tp kt cni bdn korg jd punch bag diorg..

Ok, pnat dh mnipu. Xde ape korg nk risau. Senior2 uni adlh baek2 belaka, trmasuk aku(nk jugak). Mrk tlh brfikirn mtg hsil mnigkat dwasa dgn x mmbuli mne2 mnusia lg. Jd jgn la risau.

Sorg kwn skolah serta kwn mtrx aku dlu gak akn msuk uni yg sme dgn aku. Bliau bru mndaftar thun ni krn bliau mndaftar mtrx utk 2thun. Akhrnye ade gak teman aku balek kmpug dr naek ktm n naek bs sorg2.

Entri khas utk follower2 beta, cbe cek link korg dlm bloglist ni ade x? Sbb ade user yg aku xdpt knal psti link blognye, ini krn kepelikan durjana trdpt pd widget follower atau bhse laennye Google Friend Connect. Sila tinggalkn jejak anda.

p/s: Aku tlh mmbuat cipta reka banner trsendri dlm bbrp hri ni hsil insentif mlihat banner blog2 org laen. Jd rjin2 la korg mg'kopi pasta' banner aku ye. Ia tlh dletak ksan khas n jge brksan trhdp blog yg d'pasta' dgn sket pgubahsuaian.

16 cacian hamun:

sHaH said...

banner yang ko wat tu aku nak letak mana?
kalo letak kat blog aku dapat duit tak?

wakakakaka..

eKyN said...

eh nt wat kotak borak ye...snang kalo d pape nk tayeke nk borak ke haha

ok tanx cz da link kan blog ekyn..
i've jz link ur blog

n_n

intel_Inside said...

@shah
ltak kt mne2 ko rse blh ltak. kalo ko ltak ko dpt pahale amalan bln rejab. ehehe.

@ekyn
akn dprtimbgkan. smentara ni blh borak kt kotak komen je ye. aku pun ade ltak ym aku tu kalo ko nk sgt borak2.

ok. thnx a lot.

✿..ⓕⓘⓩⓩⓐ..✿ said...

awk nanti tlg kasi email gmail awk dkt saye tlg PM email ni hidayatul_hafiza@yahoo.com.my sbb lps ni fza nak lock blog acess only open to reader

from admin fizza-zone.blogspot.com

serunaiklang_91 said...

huiyo..
1.dah jadik senior...
2.dah ramai follower..
jeles2....hahaha...

kat u tak best..asyik ada presentation jer....tak ske!!!

PutraRocker said...

kat u best..
ade presentation memanjang ooo..hahaah

intel_Inside said...

@fiza
bisa diatur. thnx.

@serunaiklang
1. aku nk jd nc plak.
2. ehem.. sila jgn jeles.

@putrarocker
btul2. kalo xde prsntation mmanjang ko bkn kt u skrg ni.

sHaH said...

hapdate la bro..
aku nak tau gak ko watpe..

~mek^mizahhh~ said...

hohohoo..
sy meninggalkan jejak!

byk na rerame kt cni.. hehehe..

btw, idup U mmg best..dpt merase culture shock!

intel_Inside said...

@shah
tggu la aku dpt ilham dr langit.

@mek
trima kaseh krn mninggalkan jejak. selipar ko pun trtinggal skali.

ye, tu rerama. bkn kelawar ye.

u memg best. culture shock pun best.

zetty said...

nk tnyerr banner tue utk pe...fungsi yerrr utk pe...sy nie x tau laa....hehehe...sy dh follow awk...follow me back k....hhehehe

~mek^mizahhh~ said...

okla aku amek la blk siperrr aku tuhh.. hahahha

mknace said...

hmmm.. cool
letak la shout box
senang sikit

intel_Inside said...

@zetty
bgus. aku ske soaln ko. pnuh mkne trsirat. banner tu utk promot link blog.

@mek
haha. xpe. cantek gak slipar jpun merah ko tu.

@mknace
tq:)
akn dprtimbgkan.

░♥si lampu neon♥░ said...

yo hye!

intel_Inside said...

@lampu neon
aloha!