TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH BANGLO MEWAH!! Klik sini!

Friday, 27 November 2009

mdec

1st of all aku nak ucap selamat hari raye aidil adha kat korang je, maaf zahir dan batin tu tak payah la. Duit raye takde tapi takpe dapat makan rendang daging.

Semenjak dua menjak ni aku rase hilang semangat aku nak blogging ni. Takde mood nak update blog. Tak tau kenapa. Sebab dah bosan kot, banyak cerita pasal aku puji diri sendiri sampai muntah atau cerita merepek banyak sangat atau aku syok sendiri je buat blog ni? Rase nak lempar terompah kayu kat dahi aku tak? OK, aku nak cerita lagi ni nak bagi korang terus muntah darah.

Exam aku habis je, aku balek rumah kejap 2 hari, lepas tu datang balek UKM. Sebab aku ade kursus, anjuran MDec selama 2 minggu. Habis tu aku balek kampung nak sambut raye haji sambil habiskan sisa2 cuti sem aku. Tu je nak cerita.

Aku tak homesick. Memang best hangout dengan kawan2. Lepak main boling atau karaoke sampai tengah malam. Lepak2 kat kedai mamak kalau lapar. Paling tak boleh blah sambut hari jadi dengan simbah air sabun kat badan.

Aku malas je nak update blog pasal malas nak taip dan nak brainstroming nak letak cerita ape kat entry blog. Laen kali aku nak try buat forum pulak la takpun buat blog bisnes. Takde la aku nak merepek lagi.

Berhantu la blog aku ni.

7 cacian hamun:

sophie said...

samat ary raye gak!!aduyai..nape mlas2 ny?? cpat rajinkan diri!

JMR said...

nape ramai org malas zaman skang nih?:-p

green said...

salam aidiladha!

ni kursus yg pasal vlsi tu ae??

jap, pasal domain tu kan, ak buntu dah..huhu, ak nak g holiday ni,balik t ak bg.Hrp dpt idea la kot..

hurm~

green said...

salam aidiladha!

ni kursus yg pasal vlsi tu ae??

jap, pasal domain tu kan, ak buntu dah..huhu, ak nak g holiday ni,balik t ak bg.Hrp dpt idea la kot..

hurm~

misz benida said...

ko dh thun bpe wei??
xpe la..nti aku pos dgg kt ostel ko okey????hehe

~roslinda~ said...

i'm here!~
=]

Natsu said...

@sophie
slamat hari raye jugak. bkn malas tp xde mood(ayat cover).

@jmr
err..

@green
ape vlsi tu?

@misz benida
tahun 2. aku nk daging siap msk bkn daging mentah.

@roslinda
i'm here too.