TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH BANGLO MEWAH!! Klik sini!

Sunday, 3 January 2010

2010

Iye. Tajuk tu aku tulis 2010, bukan 2012. Aku bukan nak buat review filem.

Oh dah lame aku tak login blog. Nasib baek la tak berpuaka. Jika anda tak tau apekah puaka tersebut, cube la klik sini selepas ambik air sembahyang, dan jangan lempar selipar kat aku lepas tu. Jika anda sudah tau apekah tersebut, buat2 tak nampak je.

Aku tetap menggagahkan diri, tanpe ape2 minuman Super Power atau Power Root, untuk nak update blog ni lepas sebulan last update. Mesti korang rindu aku kan?(perasan sendiri) Mari pijak perut aku ramai2.

Pertama sekali aku nak ucap Selamat Tahun Baru kat korang, same ade tahun baru 2 minggu lepas, semalam atau sebulan akan datang. Apekah maksud tahun baru? Bagaimana kamu dengan tahun baru? Skema gile soalan ni. Menyampah siot. OK sila skip.

Sempena itu aku nak cerita pasal azam tahun baru aku walaupun aku tau korang akan muntah bersepah lepas ni.

Bersempena juge dengan sem baru ni, aku berazam nak naekkan pointer aku yang makin hampeh tiap sem. Harap2 ayat ni jangan la tahan sampai seminggu je(tak pernah rajin study). Ni disebabkan oleh surat ugutan dari jpa untuk mengekang dwit aku serta ditambah dengan leteran mak bapak aku selepas tu yang kakak aku juge turut serta memeriahkan majlis(mengapikan suasana?!).

Aku juge berazam nak dapat beli moto lc sebijik. Tapi aku tak rase ayat ni boleh tahan lame jugak disebabkan kos sara hidup yang tinggi(kuat berjoli) sekarang ni. Maka ini aku nak plan cari dwit lebih dan takkan pernah lepas tonton siaran Cash 'N' Kids atau Bijak Wang. Harap2 menjadi la.

Last but not least, harap2 la hidup tahun ni lebih baek dari tahun lepas. Renung2kan dan selamat beramal. DUSH!(kena lempar dengan terompah kayu)

18 cacian hamun:

Uruchimaru @ kf said...

ok lah natsu give me 5..!

slmt thn baru..

Natsu said...

oh give me 5. slmt thun baru juge.

Frodo Baggins said...

hahahhahaha ... aku ingatkan ko yg jadik host program tuh! kekekeke. nway, happy new year!


>>__________-<<

misz benida said...

bnafas lgi ko rupenye..
bgos2..

LoLLy~ said...

rindu gile,lolz!

Adeqq said...

jom jumpe!

Wakakakaka..

Happy New Year Kawan!

aRien de GreaT said...

rajin2 la blogging...huhuh

[S]itie [B]Um [B]Um said...

=)

PutraRocker said...

gimme more...wooot3

hepi new yr 2010..

we were warned...hahaaha

serunaiklang_91 said...

selamat tahun baru..hehe..

moga azam tercapai yer...gud luck all the way:)

baincardin said...

very nice blog u have! ^_^ terus follow...:)

baincardin said...

Salam. tenkiuu follow Bain. Blog Bain tu blog sharing ilmu dlm photography yg paling basic je. Semua boleh belajar sama² kt situ. Sharing is caring :)

Halfist HaQiMe said...

Salam...Uiks..lama x komen kt blog ko...moga ko dpt motor lc..meniaga la weh...skrg ni kalu nk duet lebih, meniaga jer...meniaga yg halal la..jgn ko g jual bdn kt lorong aji taib sudah...ahaha~

MofizPutra.com said...

jalan2 kt blog ni.. dh follow blog ni.. ada masa dtglah ke blog saya dan follow :)

ISAC said...

Salam ziarah.

Tuan mohon linkkan dengan blog kawan; http://bumiyang.blogspot.com/

~roslinda~ said...

lme x update br0~awat?
;)

...cintajihad... said...

dah stop blogging ke ?

Natsu said...

@frodo
aku apply jadi host dia tak terima.

@misz benida
siap hidung hembus api sekali.

@lolly
rindu kamu juga. ouch.

@adeqq
kejap siap rombongan sekali. happy new year juga.

@arien
bukan tak rajin. tak mood je.

@siti bum bum
;)

@putrarocker
happy new year juga.

@serunaiklang
happy new year juga. ty.

@baincardin
ty. followed.

@halfist
amin. lorong haji taib tak market sekarang. aku kat bukit bintang. :P

@mofizputra
ty. followed.

@isac
done.

@roslinda
kejap lagi.

@cintajihad
belum lagi.