TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH BANGLO MEWAH!! Klik sini!

Tuesday, 3 November 2009

exam

Aku agak semua orang sekarang mungkin dalam mood exam dan takkan update blog dalam mase tu, tapi sangkaan aku meleset seperti pacat terpelecet. Semua orang update blog macam biase je, aku je yang tak update blog(perasan rajen study). Jadi korang jangan salahkan aku sebab aku lambat update ni(harap2 ade orang terima alasan ni, sebenarnye malas je).

Jadi ni aku nak tulis sikit je pasal taknak ganggu mase study korang(perasan sendiri ade orang bace blog ni). OK, rajen2 study ye anak2. Jangan jadi macam aku, aku sangat malas tahap dewa gajah hindu. Exam sem ni aku rase paling teruk, rase macam kena repeat paper je. Malas nak emo la(memang dasar pemalas jugak), hidup remaja mesti enjoy lagi(ayat sedapkan hati). Ape2 hal gud luck untuk exam korang. Ade orang jumpe blog aku gune keyword 'contoh karangan spm wabak h1n1'. Apekah?

Aku ni perasan cool(sambil elak terompah orang baling), aku rase orang tak perlu tau dan sambut hari lahir aku. Aku dengan kembar aku saling wish pun dah cukup. Tapi semua kawan2 aku yang baek hati tetap ingat dan wish kat aku kat 'muke buku' dan frenster. Macam mane diorang tau entah. Ni mesti kerja brader israel 'muke buku' ni. Mesti umur aku pun dah kantoi jugak ni. Terima kaseh kawan2. Aku tetap sangat menghargainye. Nanti aku reply komen korang dengan nombor akaun bank aku ye.

Contest aku ni masih berjalan lagi. Harap boleh sebarkan. Nanti aku belanje korang makan pau kacang cafe kolej aku.

12 cacian hamun:

serunaiklang_91 said...

salam.hehe.exam ek?good luck:)

nak promote ah contest tu kat fb.haha.

Natsu said...

HEhe. trima kaseh. promot nnt jgn relate kn dgn aku pulak ye. Kwn2 aku xtau aku ade blog.

sophie said...

nape nk reply c0mment ngan nom akaun buku bank? lwak seyh...hehehe..daa2 g study!

aRien de GreaT said...

err..bila birthday??xtau pun..huhuhu..
nk exam ek..gudluck yer...korang nih rjin sgt bt exam..asyik examje..korg suka ek..hehehe

miSs siv said...

haha.
ko buat tajuk h1n1 tu agak skema kut.
tu yg ade kuar cth karangan.
hahaha

bile bufday lu bro?
hepi bufday k!

oRkId eDyLiYnE said...

heheh...
exemlah...
good luck...
banyak2 makan pau kacang, nanti muka pun gebu bak pau...
[adakah??]

bilalah aku nak exem...
kenapa semua orang dah exem???
[confuse]
=)

LoLLy~ said...

eh bile bday ko..??
lambat x kalo aku br nak wish..??hee

green said...

bday??

zetty said...

org lom exam lg...akhir bulan 11 bru exam...heheh...
nak wish laaa...happy belated buzday yerr....harap diterima...hehehe...

ayinn said...

aku pon mcm da x byk masa nk ber belog,.. (tipuuuu!!!! jangan percaya!!!hahahahahah)

ish3... bile birthdy ko?? aku xtau pon,..?? haha,.. nway hepi belated birthday la,.. tp xdok hadiah la ye,..lalala~~~

gud luck ek exam,...

p/s: in exam mood gk ni,.. 3 papers lagi,,. uhuk3!!!

yoro okino said...

relax bro
kiter sma
pasan rajinn..aku xupdate gakkk..
paper aku bersusun woo
dah ler study week pon xrasa
huhuhuhuh

Natsu said...

@sophie
hahaha.:P

@arien de great
besday aku awal bln nov tu. aku pun x suke exam. exam tu yg suke aku.

@miss siv
sbb aku keyword penting tu kt blog aku la.

trima kaseh. hepi besday jugak. eh?

@orkid edyline
pau kacang adelah sihat. doktor ismail tambi cakap la.

ok, nnt ko tlg jwb kn exam aku.:P

@lolly
sempat lg. x habis bln lg.

@green
raye aji??

@zetty
trima kaseh. masih diterima.

@ayinn
hahaha. trima kaseh. gud luck juge.

@yoro okino
hahaha. aku slalu rilex je.