TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH BANGLO MEWAH!! Klik sini!

Sunday, 5 July 2009

pulang

Akhirnye aku akn balek ke kolj slps hmpir 2bln aku mnderita batin kt rmh ni. Aku akn mrindui bebelan mak n nenek aku kt cni.

Aku xnk ckp byk kli ni. Tket bas aku kul9 nnt. X bujang la kalo balek dgn bapak. Lg pun aku akn balek rmh smula rabu ni sbb akn amik test jpj keta. X mghrp sgt lulus pun(tipu2), mgkn blh mnajamkan lg skil pmanduan aku(ayt pro). X rock la cikgu aku tu, nk rempit sket pun x blh(lps tu ade byk kslhn). Eh? Dh lmbt plak ni..

Yo~ KL. I'm coming. Oh~ UKM. Come to papa..

18 cacian hamun:

...cintajihad... said...

lama x tinggal jejak kat cni..

wah..makin ramai follower..

jgn lupa den ye:)

A.I.S.Y.I.T.E.R.U said...

wa ingat ganas sangat lu ni...skali page ada snowflake berguguran daaaaa.....klaka!
kahkahkahkah!!!!

sHaH said...

bro..
merempit da tukar istilah..
dah jadi..

mensamseng kat jalan..
huhuhu..

Rfq Kml said...

woh.spamming tak dibenarkan di sini.tapi spamming kat blog aku.hhaha XD

intel_Inside said...

@cintajihad
x la seramai ko pnye. x lupe pun.

@aisyiteru
tu gua cari autumn effect x jmpe, skali gua ltak la snowflakes. bkn la gua ltak bunge2 brgugurn pun.

@shah
ooo.. thnx 4 d info. kne bli kmus dwan bhse trbaru la ni.

Idalara said...

wah...windu juga nnti dgn beeblan nenek dan mak ye...dua bulan tu puas gak menahan hati kt kg..hope be a good student..n belajar rajin2..tanpa bebelan ibu ayah kita tk jadi begini..

sophie said...

hehehehe...

daa pat lesen nnty rempit laa..
dpan chegu drive bek2..

intel_Inside said...

@rfq kml
ko x ckp x blh spamming kt blog ko gak. hehe.

@idalara
TQ:) btul2.

@sophie
err.. dh dpt lesen nnt aku nk langgar ckgu tu blh x?

~roslinda~ said...

thanx 4 dr0p by..
=)

intel_Inside said...

@roslinda
thnx 4 visiting back.. :)

sizukaDeboss said...

mane CBOX/SHOUTMIX?nak lawan spam gak nie..=p

Kotak Hati said...

gud lack test jpj nanti..
ngee~

serunaiklang_91 said...

tahniah dah dapat lesen tuk "menyamseng" di jalanan...=P

Lollyp0p_c0keLat said...

nak tggl jejak gak la kat cnie...
tggl kan bau pon orait gak kan..
huhuhu...

dyod said...

spam jugak! haha!

intel_Inside said...

@sizukadeboss
nsib baek aku x ltak ;P

@kotak hati
thnx.

@serunaiklang
hehe. thnx.

@lollypop cokelat
ceh, yg busuk ni bau ko la ni ye ;P

@dyod
ceh, aku kne spam balek.

LuVidA^^ said...

mne ShoutMix?
nk gak spamming kt cni..hek..
neway bes r blog kamu.
:P

intel_Inside said...

@luvida
nsib baek x ltak. ko x blh spam aku balek. hehe. thnx.