TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH BANGLO MEWAH!! Klik sini!

Sunday, 12 July 2009

daicon

Amaran: Entri sgt pnjg kli ni. Sila nitik eyemore sblm mule mmbce. Ini siriyes(smbil bwat gaye suara wonderpets)!

Dlm 3jam lps ni(ktika mule mnaip ni) aku bru balek dr event DaiCon yg diadakn di MMU Cyberjaya. Nota kuku kaku kakiku: Sila sebut DaiCon trsebut dgn slanga inggris atau anda akn trmencarot dlm bhse Jerman. Memg letih x igt ni. Aku grak gi sne dlm kul8 dgn slambe mengskip progrm hri kluarga kolej aku hri ni. Naseb la aku plan lg awl program aku ni. Lg pun aku gi tu dh msuk hri kdua event tu, sbb semlm aku bru balek dr rmh utk mmbawa sume harta2 bujg aku yg selebih yg lps aku x trbawa.

Aku gi sne dgn kwn aku sorg ni. Tu pun lps aku pakse die(pujuk hbis muke ksian) hingga aku trpakse kluar hikmat rhsia terulung aku warisn kluarga dr turun tmurun n slame ni cbe kt adek aku je, aku blanje die. Kalo x aku gi sorg xde teman nk ajk gi sne.

Kalo x progrm aku biase je kt sne, usha2 pamern booth, cosplay n ape ntah lg shingga aku dpakse(trmakan pujukn) oleh kwn aku sorg lg yg sdia ade kt sne, tgok konsert Minori Chihara(ni bkn nme jnama tilam), sorg artis jpun. Huh! Hrga tket rm50, blh lps biaya mkn aku smggu!

Nk balek ni pun ade citer gak. Prkhdmatn teksi putrajaya cam B___H!!(sila isi tmpt kosong trsbut dgn huruf yg anda rse ssuai, hntr praduan sblm 31 julai). Aku kol teksi. Tggu 2jam tu, tiap stgh jam aku kol lg, lmbt sbb teksi laen sibuk amik org laen gak. Last kli die blh ckp teksi aku dh kne amik org laen. Dh la aku sabar blh tggu sejam lbh ni, last stgh jam tu aku tggu bwat muke toya kt sne. Rse nk pancitkn je tayar teksi yg dtg lps tu, biar pdn muke die dgn aku skali. Ktm dh la sesak tyme2 cam ni gak.

Aku post gmbr ni sbg bukti atau sje nk bg korg jeles je,

Sori. Aku x pakar bab2 tgkp gmbr ni. Smpai skrg ni aku xtau mksud daicon tu n sbb ape tp yg psti ia bkn sjenis kuih-muih..

Kredit utk MommyBard, die tnye aku die tgok aku asik on9 je tp x updte blog pun. Aku x rjin updte tp aku rjin blogwalkng. Xde ape yg mnarik psl aku nk bg tau kt korg ni. Kalo stakat lulus lsn keta tu atau maen bidding utk brg laen plak atau mmory hnst aku kne virus keji mgkn korg x heran nk tau(dh trbagitau gak).

Uish! Aku nk tido awl mlm ni. Esk klas plg awl kul8 trus smpai hbis kul2. Memg haprak jdual aku sem ni.

17 cacian hamun:

eKyN said...

aah r....klas ekyn sem ni byk pagi adess...dan yg lg xbest
3 hari sminggu ade klas mlm smpai kol 10..adoyy

tp jmaat free! haha
isnin klas ptang

sHaH said...

uwaa..
pjgnyer!!
ntah pape...

intel_Inside said...

@ekyn
klas aku pun byk pagi. tp klas mlm sem ni xde. yihuu..

jumat aku free gak. tp ade cacat plak, ade klas tghari sabtu.

@shah
memg pnjg n ntah pape. maaf kalo ko sakit mata.

[ Goodbye zuLL ] said...

daicon tu sejenis biskut raya

inasalina said...

bende spamming tu ha? tq eyh..tinggal jejak kt blog sy. moga dpt saling menziarah slps ini. ;p sy follow awk

Adeqq said...

salam.. nak mengacau jap!!~ i dah follow u..

MommyBard said...

sejenis kuih raya ek..
erm.. ader saper jual.. aku nak ordered ni 200 biji... huhuhuhu..

nanti buley la datang beramai2 makan kuih raya ni... hehehh

intel_Inside said...

@goodbye zull
err.. sdap x?

@inasalina
aku pun xtau. ur wlcome. followed bck.

@adeqq
aku mngacau balek.

@mommybard
maaf, order blum bkak lg sbb raye lme lg.

A.I.S.Y.I.T.E.R.U said...

aku terasa annoyed plak bila masuk page ko ni disambut oleh snowflakes dan lagu naruto...ahahaha...asalkan kao bahagia my fren...aku pon g gak daicon tu tapi g anta laki aku.pastu aku g alamanda window soping.agagagaga...

A.I.S.Y.I.T.E.R.U said...

dude..ko ltak chatbox ar kat page ko nih...

azzaliena suziantie said...

weh ko g gak ea...
haaha

aRien de GreaT said...

oit..huhu..thank yer mlawat2..hehe..jom linky2..hehee

✿..ⓕⓘⓩⓩⓐ..✿ said...

i suggest u download yg ni http://fizza-zone.blogspot.com/2009/06/crows-zero-2-2009-dvdscr-rmvb-486mb-6.html

yg tu ade eng sub.. another one tu xde sub.. neway read the movie title properly.. already wrote there

LuVidA^^ said...

:D
lalalallala....
tatot r tgk banner blog die ni..huuuhuu

penyapubaru said...

oit meyepam blog aku

serunaiklang_91 said...

ASSALAMUALAIKUM....

hoho..gi daicon eh..

tgklah blog baru hamba...

wawasananakmelayu.blogspot.com

intel_Inside said...

@aisyiteru
ni bkn lagu naruto la, ni lagu ikln msin bsuh samsung(tipu). sori la kalo trasa bnde tu annoying. laki ko gi daicon maen cosplay x? laen kli la aku ltak cbox.

@azaliena
ko pun gi gak? aku ingt xde org nk gi.

@arien
oit balek. ur wlcome.

@fiza
thnx a lot sis.

@luvida
ye ke? bdak kcik blh nangis mlm mmpi ngri x?

@penyapubaru
eh? ko mnyepam blog aku balek ni.

@serunaiklang
wslm. orait.