TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH BANGLO MEWAH!! Klik sini!

Sunday, 19 July 2009

new sem

Hri ni dh lps 2mggu dh aku stat sem bru n era senior aku ni. Cewah~ Ayt nk cmrlg je. Tp memg serius la aku dh jd senior. Hehe. Brmula la era maharajalela aku! Hahaha(gelak ahli sihir)!! Uhuk2.. Kof3.. Pitching tggi sgt la plak.

Memg byk gak la mslh2 ble stat sem bru ni. Aku bru dpt mndaftar pnuh smua kursus aku semlm dgn jayenye slps brmacam2 dugaan dtg mnimpa. Server SMPWeb down la, mse jdual kursus clash la, set kursus dh pnuh kouta la, xde mmbr skali sme set la, x ckup krdt unit nk dftr pnuh kursus la(mslh org laen pnye, sje nk panaskn keadaan) n mcm2 lg(xde pun lg).

Yg plg x thn tu ble aku nk dftr kursus tu dh pnuh plak, ble nk dftr set yg laen jdual clach plak. Haish~ Ble aku nk dftr je jdual tu clash, ble jdual tu clash je aku nk dftr. Memg menyirap bandung aku cam ni. Kne turun naek pjbt la, mntak naek kn kouta set, anjakkn jdual atau mohon set bru.

Mslh yg plg bsar ble stat sem bru yg dhadapi oleh ank2 mude skrg ni(aku skali) ialah fulus x msuk lg la! Ats sbb tu la weeknd ni aku lepak blk je x jln2. Nk mkn pun kne catu. Aku nk ckp aku pose sunat msti kwn aku x caye la. Xkn nk ckp tgh bwat mogok lapar plak.

Jd sumbgn anda amat kami hargai. Brsame mndrma ke tbung Bersamamu TV3. Cara mndrma, taip *100# dan pilih menu 'Share-A-Top-Up'. Taip 5 utk mndrma rm5, 10 utk mndrma rm10 atau 100 utk mndrma rm100 dan hntr ke no tepon trtera ni, 017-2*****9. Akhr kate dr kami, 'Hulurkan Beban Tangan Ringankan Tangan Beban'. Psnn ini dsampaikn oleh psnn khdmat msyrkt.

15 cacian hamun:

aRien de GreaT said...

heheh..ni msuk sem bru ni part bper??degree ek???amboi..sonok semcamjer jdik senior..dh de aim nk mmbuli ker??ahakkss..

YuLaN CoQKod0K said...

hamboi...
sakan no mnta derma..
hhehehe...adoi... sabaq je la...
posa sunat dapat pahala wo...

sophie said...

s0n0k ea jd senior!
jnjn buli junior taw!

PutraRocker said...

gud luck..rock the world.muahuha

atyrah said...

macam masalah aku jugak je..
hahaha

weh, bila pt nak msk ni?

intel_Inside said...

@arien
yup dgree. nk cri awek junior. uhuk2.

@yulan
hoho. ko xnk mndrma ke?

@sophie
kalo x blh buli junior xkn nk buli makcik cleaner plak.

@putrarocker
thnx. err.. aku bdak hoper.

@atyrah
memg mslh ko sme pun sbb kite sme uni la. aku pun nk tnye soaln yg sme kt ko lps aku tnye pakcik cafe n die pun xtau. huh.

violetless said...

gua spamming balik..hahahah

violetless said...

gua spamming balik..hahahah

intel_Inside said...

@violetless
ko memg handal bwat spamming dr aku. aku pun x bwat double posting cam tu.

anaklaut said...

salam..

tq singgah memberi komen di blog saya..

intel_Inside said...

@anaklaut
wslm.

thnx 4 visiting back.

zetty said...

awk start sem bru..org dh nk cuti sem dah...sbb sem pndek jerr nie....hehehe....gd luck...smoga dpt jumpe awek junior...hahaha
ad keje ckit nie utk awk...amiklaa tag kat umah sy yerr...hehehe

intel_Inside said...

@zetty
aku stat sem bru sbb bru hbis cuti sem 2bln la. aku AMINkan je. haha.
thnx 4 d tag. nnt aku bwat ble lapang.

EIPUL said...

adoi! aku paling tak tenang kalo masuk sem baru lah. Nak kena mengharung daftar online yang macham sial itu, selalunya adalah masalah berbangkit yang hangit macam tak leh daftar lah, kumpulan sudah penuh lah, jadual clash lah. Hish, tak kuasa aku!

intel_Inside said...

@eipul
eh? memg smua uni mmpunyai mslh yg sme ke? blh bwat memorandum ni.