TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH BANGLO MEWAH!! Klik sini!

Tuesday, 21 July 2009

EIT

Korg x pyh la sebut tjuk ats ni cam bnyi srangga plak. Atau korg rse aku slh eja nk tulis ET(satu muvi alien). Xde kaitn dgn ape2 yg hdup mau pun yg mati hdup balek pun.

EIT adlh English for Information Technology(prkataan 'for' dsembunyikn utk mnyedapkn bnyi. Hrp mklum.). Atau dsebut dgn bhse yg lbh sdap adlh Academic Communication. Subjk ni la yg plg byk timbul mslh mse aku nk dftr tu. Akhr skali, ats kesepakatn smua bngsa, ia dmunculkn dgn set bru khas utk org spt aku.

Bkn la nk citer mslh pndftrn tu lg. Aku nk citer yg aku kne amik subjk ni n aku rse mls nk amik. Yg aku x ske tu bkn la psl subjk tu brkaitn dgn inggris. Heh! Bkn nk blagak la, inggris ni pun dh cam mknn harian aku dh. Bkak mata bgun pgi nk bkak komp pun dh jmpe bhse inggris('ON/OFF').

Yg aku x ske tu psl ade public speaking la. Apesal la ade menatang haram jadah tu. Aku bkn la nk jd ahli politik pun. Nk jd kastam pun x lps(xde kaitn). Aku ingt dh lps matrix n hbis muet tu xde la lg binatang spisis ni. Rupenye sangkaan aku meleset spt pacat terpelecet. Siap sem dpn ade kursus lanjutn lg kalo x silap aku.

Maaf la kalo ntry mmbosankn. Sekdr luahn ati dr lubuk sanubari(ayt petikn dr bku komsas tgktn 4).

13 cacian hamun:

eyfagroove said...

hye, kite jalan2 kat blog anda!! cool la blog anda!!

atyrah said...

yay! aku dah tak payah amik english. hehe.

aRien de GreaT said...

sabar yer..sbb blajar mmg cmtu..tension kn public speaking..tpi..hmmm..nk buek cmno

qasehlaura said...

nice blog....k gak citer lam blog nie..

LuVidA^^ said...

public speaking..hehee..
cian..
xpela..
blaja ajen2 ek..
:D

Alwanieyusoff said...

aku pun benci public speaking..
huhu..musuh ketat aku..heheh

intel_Inside said...

@eyfagroove
jln2 je mne ko ske. lari2 dlm guni pun xpe. thnx 4 visiting here.

@atyrah
cis. gmbira la ko.

@arien d great
hrp2 aku blh sabar. thnx.

@qasehlaura
nice komen gak ;P

@luvida
ksian xnk tlg ke ;P

@alwanieyusoff
ko memg kwn sjati aku la.

EIPUL said...

siyesli aku tak penah suka public speaking. Lagi-lagi depan budak2 yang aku tak kenal sangat.Menggigil lutut lah wei, dalam otak asek pikir nak terkincing saje. Huhu

DaliaLiyana said...

hahaha...meh akak ajar public speaking...pastu kite bergossip k..hikhikhik...
ape2 pun gudluk k dik..
belajar rajin2...

intel_Inside said...

@eipul
hehe. kite sme geng la bro.

@dalialiyana
err.. mntak ajr brgosip je la. aku dh anti public speaking. thnx.

Hafiz Hakimi said...

hahaha...kalu cmtu join la ak msuk kls fond. english...sem dpn x pyh nk amek subjek tu dh..huhu...

intel_Inside said...

@hafiz
blh ke? kalo bnde tu xde pb aku memg xde hal.

BUJANG SUSAH said...

wokehhhh... roger the last samurai... hehehhee