TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH BANGLO MEWAH!! Klik sini!

Tuesday, 28 July 2009

award

Dsebabkn mood aku tgh baek skrg ni sbb menteri kwangan aku tlh mluluskn blanjawan aku semlm(dwit dh msuk), jd aku tlh bwat ntry ni khas utk korg yg rjin singgah n mmbce blog aku secara sngaja mau pun x sngaja singgah lalu trbace dgn x rela.

Aku rjin blogwalking blog2 korg lalu trnampak ssuatu yg mnarik(sila pikir positif). Mrk meraikan blog mrk sbb blog mrk mncecah follower yg rmai. Jd aku pun nk bwat gak la ni walopun xde reseller right, smpena pncapaian cmrlg blog aku yg tlh mncecah seratus follower. Hoho. Syabas daddy hei~

Aku ingt nk bg korg smua sorg seposen. Tp aku bru prasan krdt hnst aku nk expire mlm ni, jd dwit yg aku rse nk bg korg tu aku tlh bwat la topup hnst aku. Dan aku ingt nk puji2 diri blogger yg follower ke100 tu sme ade sgt kacak atau cun sgt sbb jd follower aku. Tp aku pikir bln ni bln baek, x elok mnipu. Jd aku tlh bwat satu award utk korg smua ats krjasama seorg rakan.



Korg kopi pasta je kod skrip yg aku bg ni. Kredit utk bro wazer(ikln ni brbayar, hrp mklum). Aku mntak die develop pic award ni khas utk aku. Korg usha la blog die. Memg best. Ni ikhlas dowh. Ade widget blog best. Pic die smua memg cool. Siap blh rekues pic ape ko nk. Aku pnah rekues pic Bleach(ni tjuk manga, bkn jnama clorox) skali tu.

Rjin2 la korg amik award aku ni. Xde tag yg mngiringi bliau. Juz kopi pasta je. Xnk amik pun xpe kalo korg rse bnde alah ni sgt mnyemak ble ltak kt blog korg, format bru je laptop korg(xde kaitan).

41 cacian hamun:

ayinn said...

salam incik intel,..

sy datangg untuk menuntut awardddd,..
ahahaa,...

Kuda Kertas said...

blog ni cam best..hehehe..

mknace said...

thanks

YuLaN CoQKod0K said...

dah ambik dah award... thanks ek..award aku ko ambik x?

aRien de GreaT said...

thanks cik intel..huhuhu,,,beshnyer dapat award.. :)

TokDon said...

TUU DIA REBEN MERAH TIMA KACEH KASI PADA TOK..HANG NAK BODEK NAK NGUURAT CUCU ATOK KAA...HEHHEHEHE
ANYWAY THNKS

+ sEe NiEsOt + said...

incik intel..
tenkiu for da award...
ni award pertma yg aku berminat nk amik.. hee.. sbb ia cntikk.. =P


pss.. puji2 ni hnyalah semata2 tuk dpt award lg.. hahaha..

ULTRAMAN said...

trimas...hehe.. dah tempek award tu..

Apih said...

tq.. nanti aku amek..

anesa said...

huahuaaa
mekaseh bg award
terharu terharu
HAHA

eyfagroove said...

owh, tq la bg award..amik ye???

~mizatiqah~ said...

thanx 4 da beautiful awrd!

LuVidA^^ said...

yey nk amik award...

zack3004 said...

tq for the award..

Nur Fatehah said...

pekate 10 yg ko cdg nk bagi kat sume follower tu bg kat aku sume?haha..

basiaq said...

tenQ ats award anda......

nabila saat said...

thanx inchik pecah urat otak..

azzaliena suziantie said...

weh
dah amik
thanks tau weh

The Hobbit Frodo said...

bro ..wa amik award and dak kungfu tu seblah seklaik .. wokeh ... kahkahkah ~ teruskan pecah kepala urat orang!!!! bertindak!!!

larixxxxxxx

LuVidA^^ said...

ida da amek da..mekasehh..:)

miSs siv said...

okeh da nk amik nie~
tenkiu kay!
nty kalu aku da start kreatip cam br0 wazer, aku bg gina sbg award kat ko..
owite??
=p

miSs siv said...

uhh..
weh..
link utk br0 wazer tuh cam salah...
wa23r kan?

Sh. Nursyahidah said...

salam singgah.nice blog!

fatya fatyn said...

okie dokie..nnt sya amik award tuhh..thx yah :)

DaliaLiyana said...

boleh amik ke kalau 1st time dtg?? :)

DaliaLiyana said...

boleh amik ke kalau 1st time dtg?? :)

cicakuben said...

trima kasih...ok aku amek award ni..dengan penuh rsa tharu nya... cayalah kat aku & ko...

Ryn.Paul said...

tq...

Mahmood said...

Your blog is very nice. The images are very beautiful. God is Great. Best wishes.

http://www.thedynamicnature.com

ida_lee said...

tq...

LoLLy~ said...

ade awards utk kamoo!! =)

lyndadyana said...

arigatooooooooooo

CoMotCiPong said...

heee...saye suke ah blog awak.. i claim d award..u mmg kewl~!
kang kalo rajin check blog saye k.
boxfarikhasarip.tumblr.com

~faR aWay~ said...

tq 4 da award..
so nice..:)

BUJANG SUSAH said...

The last samurai...thanks 4 yr comments...

belleDARLZUAN said...

hey thanks for the award. appreciate it so much :)

Adeqq said...

dah amek.. lum tempek lagi.. jap eh.. jum kawen?? jgn.. hahahaha

LuVidA^^ said...

incik intel..saye amek banner kamu taruk kt blog saye..:D

intel_Inside said...

@SEMUA
trima kaseh kpd smua yg rela ambil award aku ni. aku sgt mghargainye:)

EIPUL said...

aku dah tepek kat blog aku. Time kasih lah kasik aku award bro. Hehhe

M.N Hisham said...

sorry.. award ko aku da curik..