TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH BANGLO MEWAH!! Klik sini!

Saturday, 16 May 2009

request pending

Maaf. Dh lme x jnguk n x post dlm bnde ni. Ni krn aku tlh balek rmh secara tbe2 dek krn ayah aku ingin mgisi mse lpg dgn mnjmput aku balek. Die ckp nk amik hri ahad, tp tnpa pngtahuan aku die dtg gak hri sabtu konon2 nk bwat ala2 'terjah abg nas ahmad' dlm cite Melodi tu. Dlm mse cuti ni aku xkn slalu on9 krn rmh aku tiada 'badak biru'(bluehyppo).

Mule2 slsai kn tag yg dberi lme dlu oleh miss.s.k,

01. what's your middle name?
aku ade nme pertama n nme kdua je. kalo tgh2 die ape? space kot.

02. how big is your bed?
katil bujang je. nk sorok kn dlm tnds pun muat.

03. what are you listening to right now?
lagu yg korg tgh dgr ni. Malique - Khayal.

04. what was the last thing you ate?
mkn org mkn nasik la.

05. how is the weather right now?
jap tgok luar. ok. cerah n panas. keadaan ssuai kalo nk bsuh bju.

06. who was the last person you talked to on the phone?
dh lpe. slalu msg je, lg save. ayah aku kot, srh amik aku.

07. what is the first thing you notice in the opposite sex?
ntah. x trpikir plak. usha muke la. xde niat jht(tipu). kot2 knal ke. nnt kte sombg plak.

08. favourite type of food
ape2 brgoreng. ikan gorg ke ayam gorg ke udang gorg ke mg'goreng' jwpn dlm pekse ke.

09. do you want children?
amboi. soaln feveret mak mentua ni. cam ne ade kt cni? brp dpt trima je la, mak.

10. what do you drink?
Fabuloso byk kn mnum air kosong la.

11. fave holiday?
tringin gi ngara 4 musim. m'sia pun 4 musim gak. hujn, pns, redup n musim durian. tp ngara 4 musim aku ckp ni kt luar ngara la.

12. favourite season?
musim raye kot.

13. have you ever cried over a boy?
xde mknenye. ni soaln utk pompuan kot.

14. last movie you watched?
Chronicle of Riddick.

15. what books are you reading?
bku bank komik je la aku bce.

16. piercings?
oh? miss.s.k dh cri mksud die. trima kaseh. xde la plak.

17. favourite movie(s)?
horror n sc fic.

18. what are you doing before filling this out?
log in kt blog la.

19. have you ever loved somenone?
ecece~ pnuh kontrovesi soaln die. spe la ati kering tu? sume msti ade.

20. are you hiding something from someone?
err.. no pin bank kne bg tau org ke?

21. first thing you thought about this morning?
ntah. lps smbhyg subuh tido balek plak.

22. favourite hangout?
dpn tv.

23. 3 things/persons you cannot live without?
-family, utamakan keluarga anda(ni slogan kt ikln tv)
-frenz
-wang

24. what are you afraid of?
ati busuk org

25. what are your nicknames?
brad pitt
david beckham
leman.

26. who would you like to tag?
korg yg mmbce ni.

Maaf. Entry sgt pnjg skali lg. Aku xtau nk post ape ye kalo dlm cuti ni? Slalu aku post psl bnde2 tensen kt uni. Oh? Jgn rsau. Aku xkn post prihal diri aku atau ape. Tkut korg munth hijau krn mnyampah nnt.

Sjak balek ni gak aku dh hilg smangat nk renovate blog spt hobi aku dlu. Mgkn krn bnde tu akn mkn mse kalo bwat. Payah n mncabar. Mgkn ble bkak sem bru nnt kot aktif kmbali. Dan kalo ade 'script error', aku mntak maaf dlu. Aku mls nk btul kn bwat mse ni.

Slmt hri guru n slmt hri ibu utk mne2 guru n ibu yg trsinggah n trbce tnpa sngaja post blog ni.

2 cacian hamun:

serunaiklang_91 said...

wah,,,trime kaseh buat tag ni...

lain kali boleh bg lagi yer....haha

intel_Inside said...

kaseh dterima.