TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH BANGLO MEWAH!! Klik sini!

Wednesday, 6 May 2009

merdeka

Brdasarkn tjuk yg dberi, post entri ni bkn la ingin mnceritakn kisah2 sjrh kmrdekaan ngara Zimbabwe atau mne2 ngara skalipun. Hrp mklum.

Fuh~ Lega. Lps dh aku slh satu dr azab2 dunia, EXAM. Spatutnye aku post ni lps aku hbis last paper slase tu. Tp dsebabkn emosi yg msih x tnteram akibat dr ksan seksaan psikologi yg hbat ktika tu, aku mnundakn dlu. Ceh~ Agk ganas gye bhse aku cam gi perang vietnam plak.

Tp memg btul mgkucar-kacir-kecur la otak nk jwb last paper tu, MAth III, subjk killer-giller. Lps hbis exam tu, aku balek, gi naek bukit kt kolj aku tu, ngadap matahari, tarik nfs, lps tu aku jerit,

"Bodo pnye math!!! Apesal la soaln ko payah sgt!!!"

Sbb tu la aku hilg mood selame ni lps exam tu. Cbe mnenangkn diri kononnye. Kalo x aku nk cite psl ni. Tp tu la, dh hilg mood ni, nk bkak blog sbb nk cite kt korg pun mls. Tp sbb otak aku dh sjuk(bkn otak beku) skrg ni lps rlex ni, aku dh mls trus nk cite dh. Yg brlalu biar la brlalu(ni bkn ciplak madah Aritotle). Ats sbb aku mls nk bkak blog mse tu, aktiviti renovation ke ats blog aku jge trgendala. Hrp2 smpt la sblm aku balek rmh ni.

Msuk entri laen psl award plak,



Ade plak praturn2 die,

1. Put this badge in your awesome blog. (Orait!!)

2. Award this badge to 10 blogger whom you think are inspirational and friendly. (Spe nk, angkt tgn? Ok, sume dpt.)

3. Make sure you put the 'recipients' names here, along with their links. (Ni dr cik tyrah. Bkn la aku sje ltak sndri. X caye tnye die. Hrp mklum)

4. Let them know about this. (Ok, ni part bgus. Spe jd follower je la tau. Jd award ni utk diorg je la sbb xde org laen tau.)

-miss.s.k,
pngkritik tegar blog aku.

-miss cintajihad,
pngktitik tegar kedua blog aku.

-cik tyrah,
aku bg gak kt bliau smula.

-cik may,
adek bradek kembar shbt baek cik tyrah.

-bro wazer,
blog die ade widget best. Aku ske pic widget bliau. Korg blh gak rekues pic utk widget tu, aku dh dpt dh. Trima kaseh bro. Sgt mghargainye.

-bad,
bdk kolej aku.

-zul,
coursemate aku.

-miss zahra.

-bro zuhdi.

-bro ameen.

-bro azli.

-bro kaka.

-broSKL.

-B'jue Corner.


Rjin2 la korg lwt blog mereka2 ni. Pnat aku taip ni. Sori entri yg trlalu pnjg tnpa mmberi amarn trlebih dlu. Nitik eyemore jap lps bce.

4 cacian hamun:

serunaiklang_91 said...

wah....
dapat award???
cam best..tapi award jer ker??
duit?
haha..byk bunyik plak...
anyway ayukran jazilan=)

intel_Inside said...

award ni dserta kn dgn hdiah msteri. sila claim ia pd mne2 kdai emas yg brdekatn dgn mnjerit pssword die, "ini satu rompakan!! jgn brgerak!". Tuntut ia ble2 dlm mse wktu brkerja. Trima kaseh.

...cintajihad... said...

huhu

baru berkesempatan nak amek award tu..

mekasih ya..

waa

pengkritik tegar kedua..

mekasih jugak la ye:)

hehe

intel_Inside said...

oh? kaseh dterima.

p/s: attention.. script error.