TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH BANGLO MEWAH!! Klik sini!

Friday, 22 May 2009

genting

Tjuk entri d ats ni bkn la kata sifat tp adlh kata nme.

Klmarin aku tlh dtg ke ukm ats sbb mslh psl pggugurn dftr kursus utk pd mse shot sem yg tlh aku tunda kn. Tu la rncgn asl aku. Dlm pd tu kwn aku tlh mgajak aku utk mg'join' mrk dlm rncgn diorg(Paiz, Achap n Bad) yg tlh lme diusulkan. Jeng. Jeng. Jeng. Ding. Keletak. Keletuk. Ting. Rncgn diorg adlh gi Genting Hghlnds(semlm). Dsebab kn aktivti d rmh skrg yg kurg mmbrangsangkn(boring), aku pun set je! Hehe.

Dlm prtama kli ni aku tlh post pic aku, konon2 sbg bukti la(sje mnunjuk nk bg korg jeles),

Soaln bonus, yg mne 1 aku?


Prmainan yg plg thrill kt cni la bnde prtama kitorg maen ble smpi cni. Tgok org mnjrit sakan, rse cam best je. Skali kitorg maen, memg mnjrit skali pun. Mnjrit kcut prot. Aku x mnjrit la, org laen mnjrit(tipu). Bnde tu opah aku sbut Space Shot. Sumpah dh xnk maen bnde tu lg. Nk byg kn balek pun dh ngeri.

Bnde2 thrill laen yg aku maen lg, Cyclone(adek bradek roller coaster), Spinner, Pirate Ship, n yg prmainan laen2 yg x dsebut plak bese2 je(mls nk cite dh).

Top 3 d most thrill bg aku, Space Shot, Flying Coaster(kne byr tket) n Corkscrew(nme laen roller coaster kot, unde maintain mse tu). Nsib la aku x cbe naek yg dua lg tu. Tu pun dh kcut prot maen bnde thrill laen. Keta kabel situ pun kre thrill gak.

Eh? Dh cam review nk promot genting plak. Kne mntak royalti ni. Pnat bdn n pnat cite, ptg ni aku nk balek rmh dh.

p/s: Kalo korg nk maen bnde2 thrill kt genting tu korg msti mmpunyai ati yg kring, smngat brani mati atau iman yg kuat yg ati korg akn ckp 'hdup dunia hnye smntara'. Memg kcut prot sparuh mati wa ckp lu.

15 cacian hamun:

atyrah said...

kalo aku jwb ko yg mne, dpt hadiah tak?

=P

kim salam kat kosmate aku cik paiz..

zuhdi said...

salam..
thanks bro, lawat aku di belog..
keadaan aku dah makin pulih..

kau Genting Highland tak ajak aku pun ek..
haha, cuak gak aku nak maen benda2 thrill kat situ..

intel_Inside said...

tyrah - maaf. sahabat handai dan saudara terdekat blogger ni tak dibenarkan menyertai praduan ini. sebarang surat mnyurat tidak akn dlayan. hrp maklum.

zuhdi - oh bgus la. byk kn rehat. blogging pun amaln sehat. xyah jln luar.
ooo.. ko pun dh gi genting sne gak ek? ptut la cam nmpk ko(tipu). memg cuak maen bnde2 thrill sne. rse nk trcabot nyawa pun ade.

serunaiklang_91 said...

hang yg mana satu?//
haha,,,,,

intel_Inside said...

yg tgh pgag kamera amik gmbr ni. haha.

atyrah said...

dia tipu..dia tipu.. wahhaha...

Mucuk Shomot said...

gerun aku nengok flying coster kt bakang nun..tobat da aku namo naek lg..haishhh

lionteen said...

sk2 g genting..
besh banget kan..

hehe..
thx lawat blog lionteen

intel_Inside said...

@Mucuk Shomot
memg btul pun. tgok pun dh gerun. blum naek lg. nsib baek aku x nake mse tu.

@lionteen
memg best. thnx 4 visiting back.

Mr . K said...

mekasih jenguk blok aku...

aku x pandai nk teka pic ko mana satu....

soh org len teka dulu....

intel_Inside said...

kaseh dterima. ok, aku bg hint, org yg plg macho antara mrk(prasan sndri).

Hafiz Hakimi said...

Salam...ko g 3 org je ker?

intel_Inside said...

@hafiz
x. 4org. sorg lg xde dlm gmbr ni. gmbr laen.

@deyLL@ said...

tiada dalam gambar

intel_Inside said...

ade la.