TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH BANGLO MEWAH!! Klik sini!

Friday, 1 May 2009

relax rolex(time)~

Exam 2paper killer dlm mse 3hri ni memg bwat aku 'Pecah URat Otak' nk study. Dtambah dgn 'ijtihad tnpa tauliah' atau hsil ilmu prtapaan aku je mnjadi jwpn paper tu ble aku xtau nk jwb cam ne. Aku tensen la ni kot.

Tp bak kata nenek aku, "always think positve". Jd aku memg mnjadi sntiasa brfikirn +ve la. "Ala, jwpn cincai2 je, tu la jwpn yg plg btul sbnrnye." atau "Ala, lecturer tu sng bg mrkh. Xkn cbe jwb pun xblh bg sket." atau "Ala, xpe la kalo fail. Blh repeat sem dpn." Ayt tu la yg aku slalu mkn ble aku hbis exam. Dr ismail tambi ckp ok je kalo utk stress managemnt. Jd skrg aku tgh rlex jap utk paper seterusnye lusa nnt. Doa kn skali lg utk aku.

Prhatian. Template blog ni adlh cobaan smentara je atau org kmpug aku sbut sbg 'beta version'. Ko ingt softwre uncle Bill 'pagar' je ke gne istilah beta version. Aku ltak notis bsar ats tu supaya korg x slh anggap template ni adlh hsil renovation aku yg dikatakn lalu mgutuk2 bliau spenuh ati. Aku blum cari lg template yg brkenan utk blog ni. Nk cari lps hbis exam nnt la. Lme lg kot.

Post aku yg akn dtg mgkn mlibatkn award yg dianugerahkn oleh cik tyrah.

9 cacian hamun:

...cintajihad... said...

hoho..

apa-apa pun..

buat la yg terbaik yah..

usaha kemudian tawakal:)

intel_Inside said...

Thnx 4 d words:)

serunaiklang_91 said...

haha...study lepak2...result kasi gempak...
glamour satu kampong....huhu

intel_Inside said...

ape kne mgena study lepak dgn glamor satu kmpog ni? x phm aku. aku tau la ko bru balek dr kmpog. haha. trima kaseh la ltak banner aku yg x brp nk lawa tu kt blog ko. hehe.

serunaiklang_91 said...

hahaha...merepek jer tu.....tak tau komen apa...=P

oh pasal banner hang tu...mmg tak lawa pon...hahaha..jgn marah=p

alang2 dah ada banner..ltk ah gak....huhu.....(dah pandai buat banner?)

j@n@..... said...

xde chatbox kew?btw niceblog too..89 yep?

intel_Inside said...

@serunaiklang
amboi, xyah la brterus trg sgt. haha. tp memg x lawa pun. nk pggil banner pun x lyk sbb ni aku generate tulisn je. kalo bwat header ok la kot.

@jana
eh? aah la bru prasan xde cbox. memg aku x ltak, juz drop ur komen tp akn dprtimbgkn akn dtg.
nice blog ke? thnx. ni pun aku rse nk ubah layout gak.

mahirah said...

owh bru tau ko ni dak ftsm...

ingtkn fst..

ptut x pnh nmpak pas mggu mmp...


fac ko jauh ujung sne pe nye..
hahahha

intel_Inside said...

oh? memg ptut la aku x nmpk ko gak(xtau fac mne).

bese la. fac aku jauh dr ksibukn lalu lints serta damai.