TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH BANGLO MEWAH!! Klik sini!

Saturday, 25 April 2009

Jangan panik!

Cewah~ Tjuk entri pnuh kontroversi plak. Ingt msg kecemasan bncana alam ape ntah. Tp btul la jgn panik. Almt blog ni btul la http://natsuthesalamander.blogspot.com. Brmakne bkn la website yg mnjual cnderamata atau website yg mmberi prkhdmatan nasihat kwangn atau website @#$%^& seronok-dilihat-tapi-menambah-dosa ataupun website2 laen2 yg x brkaitn.

Aku ckp tu sbb aku dh ubah template blog ni. Tp sbnrnye aku nk tukr lme lg, lps aku hbis pekse la. Ni adlh krn trdapat 1 mslh yg mnaik kn suhu kpala aku n mnjojol kn mata aku. Mlm td aku dh gigit besi katil, baring guling2, mracau, hntok kpala kt dndg, sorok kn sbun mndi rumet aku n bnde2 yg memg bwang tebiat hbis. Dh lyk dpt bju yg lengan die blh ikat ke blkg tu(bju org sakit jiwa).

Website file hosting yg aku gne die bwat hal la.. (mncarot jap). (istghfar). Die delete sume fail trmasuk fail script widget blog aku yg aku smpn kt situ. Kbanyakn widget aku sume x brfungsi dh kalo korg prasan. Blog aku gak akn kluar error ble korg cbe try test bkak page. Aku x psti sgt term website tu yg die blh delete ske ati nenek ipar die je. Adui la~ Aku kne cari balek sume fail2 script tu. Leceh la. Aku tgh pekse ni. Lps pekse la aku bru blh cari ni n renovate blog ni.

Ok, msuk tjuk laen. Td ni aku bru balek dr bookfair. Aku pegi dgn kwn aku iaitu Achap, Bad n Naim. X pnah2 jejak pwtc walo sjauh kitorg gi outing round2 kl tu. Tu 1st tyme la. Kitorg hnye brpandu kn peta n kompas smngat survivor(kalo sesat kool je la) je. Aku x pndai la nk ulas bku2(1 bku je aku bli) ni cam miss cintajihad bwat. X srh korg bli pun tp kalo nk bli pun bkn nye gne dwit aku pun, aku x kesah lgsug. Tjuk bku tu adlh Tips2 Mnjadi Suami Soleh "Kuasa Minda Separa Sedar".

Gile la aku ni! Isnin ni ade paper tp lgsug x study lg. Siap kluar gi bookfair bli bku n mjlh lg. Lps tu ade mse nk updte blog. Hancor la aku jwb paper tu nnt. Wahaha~(ktawa smbil kluar air mata sdih)

5 cacian hamun:

...cintajihad... said...

o0o0..

ptt la slama ni bila nak jenguk2 blog ni xleh msk..

huhu..xpe2..papepun..gud luk yeh!:)

do da best among da rest!!

serunaiklang_91 said...

first~~

eh..tak leh bukak???
napa boleh jer kiter bukak..cuma
mula2 tu error..pastu try again..baru boleh~~~

(btol ni..tak tipu...)

secondly~~

tadi gi book fair eh?/
huhu..sama daa~~
ada kumpulan raihan kan~~

ok ah ada beli buku~~
kitorg ni...(gi ngan adek bradek~~)
tak beli apa2 pon......
haha..
tak tau apa yg best~~

lasly~~~

all the best for exam~~
bljr lepak2 daa~~
insyaALLAH result gempak~~
hahaha..amin.......

ok daa~~
assalamualaikum

intel_Inside said...

@...cintajihad...
xblh msuk? slh taip almt kot. mklum la almt pnjg sgt.

Thnx 4 d wish:)

@serunaiklang_91

first gak~~

ntah. aah, kalo bkak nnt kluar error.

2ndly gak~~

ade kumpln raihan ke? ko gi kul brp? aku dh balek la tghari tu. x smpt jmpe plak. jmpe a samad said je la.

lastly gak~~

TQ:) Hrp2 brkesn la formula tu kt aku. Amin..

wslm..

serunaiklang_91 said...

oh...tgh hari dah balik ker~~~

kitorg tgh hari baru bertolak daa~~~
tu yg jumpa raihan..huhu..

eh..a.samad said hidup lagi??(hish,,jahat mulut)

igtkan dah takde...huhu..(jahatnyer)

ya!!!
insyaALLAH formula tu berkesan...
hahaha.......
bljr masa berkualiti..bkn ikot kuantiti.....hehehe...

atyrah said...

datang blog aku. ambik award kayh!
;)