TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH BANGLO MEWAH!! Klik sini!

Wednesday, 18 February 2009

Terms and Conditions

Ni 2nd post aku plak. Sblm aku mngluarkan post2 yg laen . Aku tlh mnetapkan beberapa isyarat syarat2 yg prlu korg bce n patuhi dgn sng ati. Apebile korg dh tr'view' blog ni maka korg tlh trtakluk n wjib mmatuhinye tnpa bwat muke seposen korg kt aku.

1) Blog ni dbwat adlh utk melpaskan tensen2 aku pd mse tu. Maka kmungknan sbrg kte2 kesat(jika ade) x akn d'edit'. Ia hnye la utk mnunjukkan ekspresi aku scara jls ktika itu. Ia mgkn mnusuk kalbu korg tp prcaye la ia bkn dtuju kpd korg walo pun kte2 tu tpat mnunjukkan diri korg. Contoh spt B***H n sbgnye.

2) Post yg dsiarkan d sini adlh xde kne mngena lgsug dgn ssiape yg msih idup mau pun yg dh mati atau pun yg mati idup balek ataupun yg 'idup segan mati x mau' kcuali dnyatakn dgn ayt pnyata yg nyata.

3) Blog ni x akn mnyiarkan karya/fakta ape2 pun. Sbrg karya/fakta akn d'post' ke blog laen. Ia hnye la ayt sempoi yg xde lgsug format asas krgn drjh 6 spt yg dpelajari dlu2 tu ataupun terma2 Dewan Bahasa dan Pustaka. (Kalo blh ade karya tu, mkne nye x tensen la tu).

4) Kmungkinn blog ni akn mnyentuh persepsi politik, msyrkt, jantina, sosial dan agame. Jd sbrg 'viewer *minor'(*bwh umur dlm bahasa jawa) dnasihatkan diawasi oleh org dwasa krn kmungkinn jge blog ni x akn mg'edit' adult content..
spt PROFESIONAL,PLAGIARISME dan sbg nye.(ape korg pkr ha?)

5) Post blog ni x akn mnciplak sbrg idea org laen maka org laen x blh nk mnciplak aku balek la. Kalo ye, sila mntak izin aku dlu(bkn aku nk mntak blanje pun).

6) Ssiape nk komen aku dsilakan tp kalo blh gne ID blogger korg(kalo x aku xtau spe duk kutuk aku ni, aku nk kutuk die balek). hehe.

7) Sbrg prubahan terma dan syarat yg trtakluk pd budi bicara aku(sekati aku la, aku pnye blog) akn dbgtau pd post2 yg akn dtg.

Sekian.

All right reserved.
Telah disahkan oleh SIRIM(Si Itik,Rusa Itam dan Marsupelami)

4 cacian hamun:

serunaiklang_91 said...

wa...byknyer syarat nak tgk blog ni...
tak boleh bla lah...
haha...

Anonymous said...

memang bernafsu besaq la budak ni...hahahahahahhaha

no_Brain but intel_Inside said...

oi makhluk! kalo berani tunjk muke la. hampeh komen sorok muke.

Anonymous said...

hahahah....

jeleska...

oi padil mintak dvd tranformer dia..