TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH BANGLO MEWAH!! Klik sini!

Thursday, 19 February 2009

~Mood~ *rolling*

Aku mkin ske la blog ni. Trima kash la kt ko *Achap sbb rekemen kn bwat bnde alah ni. Sbb menatang ni xyah ikut format lgsug. Ikut kpala aku je nk taep ape pun. Nsib la ye kalo aku trtaep bnde x elok. Ye la, ikut jari aku je, jd aku x sngaja la taep. Bkn slh aku.
*nota: Achap yg dsebut adlh blogger cabaran hidup

Uish! Hri ni mood aku x brp baek sgt, sjak ptg td je. Bkn dtg bln. Pg tu elok je. Jd post ni aku xde idea nk bwat lwk plak. Tp aku tetp cbe gak la ye. Ye la, dh nme pun blog open diary, jd mgkn tr'emosi' sket. Jgn la korg lari plak ye. Kmungkinn trmencarot pun tggi gak skrg ni.(istighfar lps mncarot)

Ptg td adlh C++(bkn ABC campor 100plus) pnye lab. Ia adlh assgmnt coding. Memg aku plg mls adlh bwat coding ni. Jd aku tiru je la org pnye. Ala~ bkn aku sorg je. Tp yg x bgos nye, lecturer aku tu, biarlah aku nme kn die pn azura(mmg nme sbnr die pun), die akn tnye psl coding yg kite duk bwat tu, utk menentukn samada kite phm x psl coding yg kite bwat tu(cam tau2 je aku tiru). Korg pun tau la, msti la xdpt jwb pnye. Preview:

pn azura: ha? ni ape ni kite pggil menatang ni?(smbil mg'highlight'kn ssuatu instruction coding)
Aku: (trdiam jap)Oh? Ni puan xtau? Camne la plak puan blh ajr kami kalo puan sndiri pun xtau. Hbis? Ape je yg puan tau? Kalo puan pun xtau, ape yg puan hrp dr saye utk mngajar puan plak?
pn azura: Jd ni ape bnde ni?(smbil mnjeling tjm)
Aku: Er.. ni adlh satu prkataan yg tlh d'highlight' oleh puan. Tgok, ayt nye pun cntik ni. Blh bwat nme anak lg.. Thehehe..(trsngih kerang busuk)
pn azura: Jd kamu tau ke x ni?
Aku: Er.. Hnye Tuhan yg brkuasa maha mngetahui. Wallahua'lam. Thehehe.. *peace*(mgcover diri bwat gaye x brslh)
pn azura: Oh? Baik la.(mnuls ssuatu d krts mrkh)
*nota: dialog tlh dtokok dtambah. hrp mklum.

Knp la aku cam blh agk je brp mrkh aku tu. Ala~ puan, kite sme2 org jawe, xkn la xdpt mrkh lbh kot saye ni(ckp dlm hti je). Ha.. tu la aku tgh hangin ni, die xnk bg mrkh lbh la.

Aiseh~ Apesal plak aku nk slh kn die plak? Bese la mnusia bese ni. Xkn mngaku silp sndiri. Mgkn kalo korg trsepak batu xkn la korg slh kn batu sbb duk tgh jln? (Lntak la. Kaki aku dh sakit. Batu tu plak rlex n kool je. Xde cedera lgsug. Tu la aku nk mrh gak batu tu.) Sekati ko la.

D moral of d story.. Jgn duk tiru assgmnt org. Bwat sndiri walo slh pun. Aku dh bwat schedule aku nk stdy C++ tu(coming soon). Hehe.

Esk ptg jumaat plak aku ade mid term Math3. Kalo aku nk cite psl Math3 ni plak pnjg la cam aku cite C++ tu. Dh2.. Aku nk stdy ni. Jgn kaco aku. Tp doakn aku la ye.
Laen kli aku cite lg tnpa emosi mngiringi aku skali ni. *peace*

2 cacian hamun:

chunky said...

pew barang ptg ni nak exam ptg ni gak print note......boley jawab ke?hahaha stadi g last minit..

kan da kene marah...hua2


ape2 la lemang oi..blogger the accapan..(aku bukan orang diatas)

no_Brain but intel_Inside said...

ntah la. Knp aku rse cam blog tu ko pnye. Dh2.. xyah sgan2. aku tau tu ko pnye brdasarkn ksn2 yg dtingglkn oleh ko. ko follow gak la blog aku ni.. pnat aku bwat ni.