TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH BANGLO MEWAH!! Klik sini!

Sunday, 22 February 2009

Komen songeh aku

Aku nk break jap tuls blog tu bkn la sje2 je tbe2 jd mls. Mgkn sje nk amik brkat no33(no bil wirid) kot. Aku bkn break lme smbug thun dpn. Aku cme x blh nk updte hri2 dh. Mgkn 2 3 hri ke atau lbh utk stiap post. Byk bnde sbnrnye aku nk bwat lg, atau gak tgh kontg idea ke ape. Bkn smbrgn aku post tu.

Motif aku bwat blog tu bkn la sje2 isi mse lpg. Byk lg hobi laen aku spt tido ke ape. Aku cme nk share ape yg aku tau atau ape yg korg ptut tau atau gak ape yg korg nk tau(cam blh bwat lagu plak), yg aku rse korg bce bez je n menarik.

Aku bljr gak plagiarisme(bkn kte2 carutan) dlm blogging ni. Aku akn bg tau dr ape resource aku amik post tu. Kcuali yg aku x bg tau tu aku amik dlm iLuvislam.Com, hrp mklum. Aku ltak link brgambar skali tu kt tepi. Aku xkn post surat brantai ke ape sbb bnde ni xde resource sahih slalunye.

Aku ngadap komp n tuls ni 30mnt lps aku balek blk ni td, rhat jap. Bru balek dr progrm kolj, forum tu. Aslnye jd ajk protokol(ni bkn kte2 ksat gak), ats sbb trtntu jd plak extra worker tknikal. X ksah la, bkn bnde ni aku nk komen.

Post trakhir tu brkaitan forum tu bkn sje2 aku ltak. Aku cme rse tu ape yg korg nk tau. Bkn aku maen rse2 je, blh gne dejavu(bkn gak kte2 ksat lg) lg. Cme aku pnah tgok forum brkaitn ni(Semanis Madu Sepahit Hempedu dr progrm FESSAT) akn rmai org dtg mari. Lg satu aku tgok menatang ni slalunye lbh rmai pompuan lg dr laki la(aku xnk komen lg). Memg cam td gak la.

Maaf byk2 gak. Aku lpe nk bg tau yg Aiman(bkn aku), sorg pnyanyi laki bru tu dtg sme2 dgn Apis skali tu. Progrm ni sbnrnye dipngarahi oleh alphabeta gama, adlh rumet aku gak. Pnajaan pakain kli ni dr die gak. Aku bkn rjin sgt nk dtg progrm ape2 ni kcuali progrm tu ade kaitn la dgn kwn2 aku, utk bg sokongn la. Kalo x, haram aku nk dtg, duk blk pun lg bhgia.

Ntah ape2 ntah aku byk mrapu ni. Pnjg btol. Jap2, nk nitik eyemore. Kalo aku rjin, ade mse lg n ade info bru, aku hntr la post bru kt blog tu lg. Lps tu.. Lps tu kn.. Aku nk.. tido la..(jtuh krusi trus baring ats lntai) ZZZzzzz..

3 cacian hamun:

anggerik-rimba said...

salam...ex student sy ke?

anggerik-rimba said...

ooo..kwn haris rupenye..yg ter'add' sy kat YM tu ke? solomon_scorpio90

no_Brain but intel_Inside said...

Yup. Hehe.. Tau dr gmbr profile tu ye? *peace*