TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH BANGLO MEWAH!! Klik sini!

Monday, 13 April 2009

take a break

Ai~ Smngat pen, smngat nota kuliah, smangat bku rujukn, smngat meja, smngat jam loceng, smngat segala smngat nk study, msuk la kamu k dlm tubuh ku ini. Aku nk pekse dh ni. Xde smngat lgsug nk stdy. Huhu.

Walo pun aku tgh xde smngat nk stdy ni, aku kne cbe men'study'kn diri. So aku kne la off kn ym, fb, fs, blog, manga n sume yg swaktu dgnnye(konon2 je). Aku kne mg'off'kn intrnt aku selama 24jm(ni bkn 7-11), komp dbuka utk mmbaca nota shj(blh caye ntah ni). Pekse aku smpi 5hb mei. Cuti hri pkerja 1 mei pun aku x dpt.

Smpena nk pekse ni, aku nk mntak maaf kt korg ape2 yg ati korg sakit dgn ayt2 aku ni, trngumpat ke trkutuk ke trngata ke trkentot ke, ape2 je la. Iye la, kalo salah laen cam curi dwit korg ke ketok dahi korg ke gigit lutut korg ke cam ne aku nk bwat kn? Anggota yg x brtulg ni gak la sbb org plg byk msuk nraka. Mntak maaf lg skali. App spyware remover ats ni aku klentong je tau. Kalo ade dh trkena n mrh, aku mntak maaf gak. Aku brgurau je. Kalo ade salah ape2 lg yg aku x sbut sbb trlupe aku mntak maaf gak. Kalo2 aku x blik2 dlm 3hri ni, ko tlg jge mak aku ye. Eh? Cam wasiat plak. Xpe2, tu pun blh. Hdup sume org pun x blh jmin sesaat akn dtg.

Aku x jd nk amik shot sem la thun ni. Huhu. Sdih gak. Byk plan aku dh bwat tp skrg trpakse la kne tgguhkn je dlu. Ni sbb lecturer tu xnk amik studnt 1st year. Ape la ade slh 1st year ni. Kitorg pun nnt byr yurn sme hrge dgn studnt2 laen tu la. Apara.. Xpe2, blh la save dwit aku dr byr yurn shot sem tu(ayt sdap kn ati).

Xtau nk ckp ape lg ni. Nk bg tau aku nk pekse je kot. Ok2, wish me luck 4 dis final.
Huhu~ Mak!! Takutnye aku(tgh maen game)..

6 cacian hamun:

atyrah said...

ko daftar ape tuk short sem hari tu? cemana lecturer tu reject?
aku daftar gak short sem.. pastu cane nak tau dia terima ke tak?

intel_Inside said...

Aku amik subjk U3; komp, etika n sosial. Ni lecturer tu tmpl notis bg tau srh drop subjk tu bg studnt 1st year. Systm smpweb pun x blok kalo dftr. Ni sekati die je xnk. Bg ISO tau ni msti kne la ni.

Kalo lecturer ko tu x bg tau ape2, blh la tu. Memg blh pun. Lecturer tu je mslh. Ngis jap. huhu.

atyrah said...

ooooooooooooooo............. macam tu...

thanx 4 the information..

hee..
;)

serunaiklang_91 said...

sedihnyer post ni....hahaha

takut peksa...main game gak eh...huhu....

fb pon tgk on9 jer....hahaha...

apapon..chaiyok!!! chaiyok!!!!!!

ganbatte kudasai!!!!

bittaufiq wannajah....

FAIZAN NAEEM B. RAZALI said...

nie mmg cacian dr aku... nie nak marah nie..hehehe ooo skang lah bru nak minx maap.. cam ari rayer plak...
skang bru tau hikmah MInggU eXAm... huhuhuhu

intel_Inside said...

alamak, paizan dh jmpe aku!(klik 'Block this user') kui3.

iye la paizan. aku pun nk mntak maap kt ko gak kalo ade pape. skrg la nk mntak maap, sbb salah 1 sumpah org bengang dgn kite ni srh kite fail exam. kalo srh jtuh katil ke trsepak batu je ke xpe la.

Gud luck utk exam ko. Eh? Ko exam ke skrg? Maen sebat je aku.