TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH BANGLO MEWAH!! Klik sini!

Sunday, 22 March 2009

new look

Maaf, tjuk entri dlm bhse inggris. Ntah btul ntah 'grammar'nye. Jika x phm mksud die, sila la rujuk sndri kamus dwibahasa oxford fajar. Blh ddapati d kdai2 bku n kdai2 serbaneka yg trdkt(ade ke?).

Akhr nye aku brjaye gak tukr bckground blog aku yg mnjemukn mata stiap insan yg mlihat tu. Siap kne nitik eyemore lg kalo pndg lme2. Gle dahsnyt. Trima kaseh kpd fadil, blogger ISIUKM BLOGSPOT krn d ats tunjk ajr bliau dlm mnjayekn progrm trsbut. Sje je sbg mngisi mse lpg smbil bljr ilmu bru. Aku x ltak link die kt cni sbb blog tu bkn milik bliau scare muktmd. Aku ltak kt blog aku lg 1 sbg blog ilmuwan jge.

Trdpt jge blog2 yg ingin dkongsikn brsme,
blog lwk sempoi, kEsEnGaLaN sEhElAi InSaN~
blog sempoi hbis, slumer ni

dan jge ade topik yg mnarik utk dbincangkn d blog cabaran hidup.

Walopun komp aku sdg mnunjukkn ketenatan bliau, dsyaki tlh djangkiti virus dgn mnjadi slow gle shingga mnguji keimanan lidah aku, aku tetap mneruskn mnulis entri ni d selang-seli istighfr x henti.

Maaf, gaye pnulisn tetap x brubah dr segi format dan tata bhse. Hrp mklum.

2 cacian hamun:

serunaiklang_91 said...

putih jer...ni yg cpt rasa bosan ni..hehe..jgn marah...

tringat kat facebook yg boring...(putih jer pagenyer)

yer..putih itu suci...haha..tapi warna kan menyeri...hehe

no_Brain but intel_Inside said...

aku srh bg feedbck kt blog diam tu je. blog ni pun ko nk bg gak? x kesah. tau la blog ko cantek wrne wrni. aku memg nk bckground ni pun. kalo blh kaler hjau ats tu pun aku nk bwang. x blh bantah dh. surat mnyurat x akn dlayan. tp kalo nk bg tau blh tukr kaler putih tu jd kaler laen blh gak.